Effektiv håltagning i rör kräver kunskap och erfarenhet

Med dagens teknik är håltagning i rör en process som kan bli klar på nolltid. Det som förr hade varit dyrt och komplicerat är nu en kostnadseffektiv process som ger mycket goda resultat. Det beror på att metallverkstäder kan använda rätt teknik och maskin för varje uppdrag.

Rörbockning och sedan håltagning i rör

Rörbockning kan följas av håltagning i rör. Ibland kan det vara tvärtom. Det beror på uppdrag och vad som kommer att fungera smidigast. Men oavsett när håltagningen sker är det viktigt att den utförs utan att förstöra eller försvaga material. Här är det mycket viktigt att verkstaden som ska utföra håltagningen är väl insatt i vad som fungerar bäst.

Rörlaserskärning kan dra ner på kostnader

Rörlaserskärning kan vara ett mycket bra val för håltagning av rör just för att man här kan dra ner på kostnader med bibehållen kvalitet. Med rörlaserskärning behöver man inte de verktyg som annars måste tillverkas för att man ska kunna stansa hål i metall.

Lasern kan skära mycket avancerade former och det här går också snabbt. Den här metoden kan fungera mycket bra för mindre serier men också då det behövs lite större volymer. Dessutom kan metoden fungera fint på olika längder av rör som ska stansas. Flexibiliteten är värd mycket och gör rörlasern till ett av de främsta valen för många projekt.

Snabb leverans av perfekta delar

När du ser på möjlig leverantör för håltagning av rör är det givetvis ett önskemål att det hela ska gå snabbt och smidigt. Det kan det göra utan att kvalitet försämras. Genom att kontakta en verkstad med god erfarenhet och den senaste tekniken till hands kan du kombinera de två. Dessutom kan du se fram emot en prisvärd produktion som du blir nöjd med.

Denna sida använder sig utav cookies. Läs mer här >

Okej!